Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Bolkadalen / Drottning kristinas väg 125

Stor, modern familjevilla i lugnt område

På en solig, lättskött och södervänd trädgårdstomt om 271 kvm ligger detta stora fina souterränghus om hela 139 kvm med genomgående ljusa moderna ytskikt, fyra bra sovrum och en social planlösning med kök och vardagsrum i öppen plan. Huset som är från 2007 och bara haft en ägare har mycket låga driftskostnader genom frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme och en optimal, modern planlösning med hall kök och vardagsrum sammanhängande i en öppen plan stora lyxiga möblerbara badrum och hela fyra sovrum. Från vardagsrummet når du den soliga högt belägna balkongen med sol från tidig förmiddag fram till sen eftermiddag. Det stora, generösa köket har matplats för 6-8 personer framför stort fönster i söder och stora arbetsytor. På nedre plan finns tre av sovrummen, ett stort badrum, tvättstuga och två bra förråd. Här når man den fina lättskötta trädgården och uteplatsen genom master bedroom. Den fina välplanerade tomten har en uppfart med carport samt en stor stensatt uteplats i kvällssolsläge på framsidan. Från framsidan når med den soliga, skyddade trädgården via en trappa med grind, på baksidan möts man av en plan gräsmatta perfekt för lek och spel, ett vackert äppelträd, några prydnadsbuskar och en stor stensatt uteplats i perfekt söderläge. Bolkadalen har ett perfekt, lugnt och barnvänligt läge med närhet till förskola (3 st i området), skola ca 15 min promenad, natur och skidbacke m.m. Bra kommunikationer för dig som pendlar med endast 7 min promenad till bussar mot Stockholm och till Flygfältets Handelsområde, här är även nära till det nya badhuset, isbana, sportcentrum och Friskis och Svettis. I området finns även kolonilotter att hyra för dig som är trädgårdsintresserad.

Norrtälje / Bolkadalen
Drottning kristinas väg 125
Final price: 3 450 000 kr
Enclosed: 139 kvm
Running costs: 28 747 kr/år
Plotarea: 271 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Drottning Kristinas Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.