Drottning kristinas väg 125

Drottning kristinas väg 125

Slutpris

3 450 000 kr


Bolkadalen— Norrtälje

Drottning kristinas väg 125


Slutpris
3 450 000 kr

Bolkadalen— Norrtälje

Stor, modern familjevilla i lugnt område

På en solig, lättskött och södervänd trädgårdstomt om 271 kvm ligger detta stora fina souterränghus om hela 139 kvm med genomgående ljusa moderna ytskikt, fyra bra sovrum och en social planlösning med kök och vardagsrum i öppen plan.

Huset som är från 2007 och bara haft en ägare har mycket låga driftskostnader genom frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme och en optimal, modern planlösning med hall kök och vardagsrum sammanhängande i en öppen plan stora lyxiga möblerbara badrum och hela fyra sovrum. Från vardagsrummet når du den soliga högt belägna balkongen med sol från tidig förmiddag fram till sen eftermiddag. Det stora, generösa köket har matplats för 6-8 personer framför stort fönster i söder och stora arbetsytor. På nedre plan finns tre av sovrummen, ett stort badrum, tvättstuga och två bra förråd. Här når man den fina lättskötta trädgården och uteplatsen genom master bedroom.

Den fina välplanerade tomten har en uppfart med carport samt en stor stensatt uteplats i kvällssolsläge på framsidan. Från framsidan når med den soliga, skyddade trädgården via en trappa med grind, på baksidan möts man av en plan gräsmatta perfekt för lek och spel, ett vackert äppelträd, några prydnadsbuskar och en stor stensatt uteplats i perfekt söderläge.

Bolkadalen har ett perfekt, lugnt och barnvänligt läge med närhet till förskola (3 st i området), skola ca 15 min promenad, natur och skidbacke m.m. Bra kommunikationer för dig som pendlar med endast 7 min promenad till bussar mot Stockholm och till Flygfältets Handelsområde, här är även nära till det nya badhuset, isbana, sportcentrum och Friskis och Svettis. I området finns även kolonilotter att hyra för dig som är trädgårdsintresserad.


Boarea
139 kvm
Driftkostnad
28 747 kr/år
Tomtarea
271 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-06-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna kedjehus på Drottning Kristinas Väg såldes av oss 2016-06-09. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Drottning Kristinas Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.