Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Väster Knutby / Enbäcksvägen 14 A

Villakänsla

Mycket ljus och trevlig bostad om 69,5 kvm i markplan. Bekvämt utan trappor eller trösklar och hiss upp till stort vindsförråd. Den stora trädäckade uteplatsen som är delvis inglasad är skyddad och ger villakänsla. På uteplatsen är det förmiddagssol och utanför altanen kan du ha solstolen om du vill ha eftermiddagssol. Bostaden är registrerad som 2:a i föreningen men genom att det är generösa ytor har denna bostad använt del av vardagsrummet för att bilda ytterligare ett sovrum/gästrum/kontor. Trivsam förening med trevliga innergårdar med utemöbler och grillplats och boulebana. Nära affärscentrum vid Knutby Torg och busshållplats. Lokal finns att hyra för övernattande gäster eller för kalas. I dagsläget finns ledig carport och ledigt garage.

Norrtälje / Väster Knutby
Enbäcksvägen 14 A
Final price: 1 300 000 kr
Enclosed: 69,5 kvm
Community fee: 4 660 kr/mån
Rooms: 2,5 rum, varav 2 sovrum
Floor: nb av 3 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Enbäcksvägen