Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje / Esplanaden 25B

Gavellägenhet med balkong och öppen spis, 3rok, 79kvm.

Välkommen till populära Grossgärdet och denna gavellägenhet om 3 rok på 79 kvm. Lägenheten har balkong med eftermiddags- och kvällssol för sköna stunder. Här bor du med närhet till flertalet restauranger, prisbelönat bageri och Norrtälje sjukhus. Perfekt för pendling med bil och buss och samtidigt nära till Norrtälje centrum. Du välkomnas av en hall med gott om garderober. Vardagsrummet är i vinkel med både plats för matsalsbord och sittgrupp, fönster åt två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns även öppen spis och utgång till lägenhetens balkong som har bästa solläge. Två sovrum av god storlek med flertalet garderober. Kök med plats för matbord samt duschrum med WC. I lägenheten finns fina fönsternischer med marmorskivor bevarade. Föreningen har en stor och grönskande innergård där man kan umgås i syrenbersån eller grilla medan barnen leker vid den fina lekplatsen. Detta är en lägenhet där du har chansen att sätta din egen prägel och som man verkligen kan trivas i. Varmt välkomna på visning!

Norrtälje
Esplanaden 25B
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 79 kvm
Community fee: 4 079 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Esplanaden