Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Grossgärdet / Esplanaden 7 b

2:a på 58kvm med balkong, bästa läget på Esplanaden!

Välkommen till denna trevliga 2:a på 58kvm med utmärkt centralt läge på Esplanaden! Balkong mot grönskande innergård med sol större delen av eftermiddagen och kvällen. Här har ni en förädlingsmöjlighet att förvandla denna lägenhet, med sin praktiska planlösning, till en modern pärla! Vardagsrum med stora ytor och bra ljusinsläpp genom stort fönster mot lägenhetens balkong. Du välkomnas av en ljus hall i vinkel med garderober och separat klädkammare. Sovrum av god storlek, bra arbetskök med morgonsol och plats för matbord. WC och duschrum är delvis kaklat. Det förträffliga läget i början av Esplanaden på populära Grossgärdet, med närheten till restauranger, Norrtälje centrum, mataffärer, prisbelönt bageri samt sjukhus och flera dagis, gör denna bostadsrätt till ett mycket attraktivt objekt. Närhet till busshållplats för pendling samt utmärkt access med bil för snabb påfart till västra vägen och E18 mot Stockholm. Missa inte chansen att se denna lägenhet med potential. Varmt välkomna på visning!

Norrtälje / Grossgärdet
Esplanaden 7 b
Final price: 1 500 000 kr
Enclosed: 58,4 kvm
Community fee: 2 630 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Esplanaden