Färsnagatan 5A

Färsnagatan 5A

Slutpris

2 095 000 kr


Färsna— Norrtälje

Färsnagatan 5A


Slutpris
2 095 000 kr

Färsna— Norrtälje

Härlig gavel-4:a i markplan i Färsna, 2 soliga altaner, nära grönområde och buss.

Välkommen till denna mycket trevliga gavel-4:a om 81 kvm i markplan, med toppenläge i Färsna, byggt 2011! Bra planlösning med genomgående fina ytskikt, altan vid entré med trappsteg samt en välplanerad ramp för maximerad tillgänglighet. Denna altan har morgonsol och på andra sidan med access från vardagsrummet finns ytterligare en stor altan om ca 30 kvm med bästa solläge från förmiddag till kväll. Nära stor egen parkering som ingår i avgiften. Flera förskolor, skola 0-6år, närbelägen busshållplats och underbara strövområden i området. I direkt anslutning till bostadsrätten finns en skogsdunge med fina hallonsnår som skapar avskildhet.

Genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Lägenheten har 3 sovrum, alla med fondvägg och garderober, varav ett master bedroom. Vardagsrummet, som har bra ytor för stora umgängen, har öppen planlösning mot bra arbetskök. Från vardagsrummet når man den rymliga altanen i västerläge med sol från förmiddag till kväll. Gräsyta bredvid altanen som kan användas. Föreningen har även en gemensam plats där man har möjlighet till odling av grönsaker och växter.

Samtliga sovrum, vardagsrummet och köket har spröjsade fönster, persienner alt. mörkläggningsgardin.

Rymligt badrum med arbetsbänk i ek och vägghängda skåp för ytterligare förvaring. Duschhörna med glasväggar, handfat med spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Färsna är ett mycket populärt område med omedelbar närhet till naturen. Här finns elljusspår för löpning, cykling och längdskidåkning. Färsna gårds verksamhet med bl.a. kaniner, grisar, hästar, får och höns har uteservering och anordnar aktiviteter året runt och är populärt mål för familjeutflykten.

Denna lägenhet har ett mycket bra läge i området och bör upplevas på plats, då man verkligen ser helheten.

Missa inte chansen att förvärva detta toppenläge i Färsna!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
81 kvm
Avgift
5 082 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
Markplan
Såld
2016-09-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.