Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Rådmansö-Östernäs / Furudalsvägen 13

Fritidshus med ostört läge!

Varmt välkomna till ett trevligt fritidshus med ett ostört läge längst in på vägen och med sol hela dagen! Välkomnande entré med trappa upp till den härliga altanen på ca 30 kvm mellan husen och med platsbyggda sittbänkar och utrymme för utemöbler. I huvudbyggnaden (vinterbonad) finns ett sällskapsrum med braskamin, ett sovrum och kök med vedspis, kyl/frys, diskbänk och matplats framför fönstret. Flertalet sängplatser både i huvudbyggnaden samt i två ytterligare inredda stugor varav en är byggd 2007 (vinterbonad). Dusch finns installerat på den inglasade verandan. Stort garage med flertalet förråd och en grusad uppfart. Fastigheten ligger i orörd och vacker natur med fina svamp- och bärställen. Nära också till bad och båtliv (ca 1 km) och möjlighet till båtplats finns. Välkommen på visning!

Norrtälje / Rådmansö-Östernäs
Furudalsvägen 13
Final price: 1 100 000 kr
Enclosed: 28/8 kvm
Running costs: 7 385 kr/år
Plotarea: 3536 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Furudalsvägen