Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Grossgärdet / Götgatan 2 B

Renoverad och ljus gavel-3:a med balkong och öppen spis på Grossgädet, halv trappa upp.

Välkommen till denna mycket stilrent inredda och renoverade 3a om ca 78 kvm, med balkong och öppen spis, i hjärtat av Grossgärdet med utmärkt pendlarläge.. Denna gavellägenhet har bra ljusinsläpp från tre håll, ligger endast en halv trappa upp och har renoverats de senaste åren med designtapeter i flera rum. Samtliga rum har fönsterbrädor av marmor. Du välkomnas av en rymlig och ljus hall i vinkel med fondvägg, flertalet garderober och klädkammare. Golvet i hallen är sobert; en fint mönstrad stavparkett och direkt ger ett tjusigt intryck. Kök (helrenoverat 2013) med mönstrad designtapet och ljus skåpexteriör med mellanliggande kakel. Bra arbetsbänk med utsikt och rostfria vitvaror; spishäll, inbyggd varmluftsugn samt fullhöjds kyl och frys. Två sovrum/arbetsrum med individuella och smakfulla ytskikt, plats för dubbelsäng i båda rummen. Vardagsrummet med sin vitkalkade öppna spis är ett rum som man gärna dröjer sig kvar i. Härlig och ljus designtapet som ger rummet dess slutgiltiga finish. På golvet en välskött och slipad (2011) ekparkett. Utgång till balkong mot innergård med bra solläge. Perfekt pendlarläge med både bil och buss. Stadsbussen stannar utanför på gatan och ca 5 min promenad till busstation och hållplats för Stockholmsbussen. Norrtälje centrum, sjukhus, Kvantum Flygfyren och flertalet restauranger och bagerier alldeles i närheten. För den aktiva och träningssugna finns tre gym i närheten. Nordrona och Lommaren med sina motionsspår nås även de snabbt. Denna lägenhet kan många tänka sig att trivas i vill jag lova, kom på visningen och ta chansen. Varmt välkomna på visning!

Norrtälje / Grossgärdet
Götgatan 2 B
Final price: 1 850 000 kr
Enclosed: 77,9 kvm
Community fee: 4 094 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Götgatan