Götgatan 2 B

Götgatan 2 B

Slutpris

1 850 000 kr


Grossgärdet— Norrtälje

Götgatan 2 B


Slutpris
1 850 000 kr

Grossgärdet— Norrtälje

Renoverad och ljus gavel-3:a med balkong och öppen spis på Grossgädet, halv trappa upp.

Välkommen till denna mycket stilrent inredda och renoverade 3a om ca 78 kvm, med balkong och öppen spis, i hjärtat av Grossgärdet med utmärkt pendlarläge.. Denna gavellägenhet har bra ljusinsläpp från tre håll, ligger endast en halv trappa upp och har renoverats de senaste åren med designtapeter i flera rum. Samtliga rum har fönsterbrädor av marmor.

Du välkomnas av en rymlig och ljus hall i vinkel med fondvägg, flertalet garderober och klädkammare. Golvet i hallen är sobert; en fint mönstrad stavparkett och direkt ger ett tjusigt intryck.

Kök (helrenoverat 2013) med mönstrad designtapet och ljus skåpexteriör med mellanliggande kakel. Bra arbetsbänk med utsikt och rostfria vitvaror; spishäll, inbyggd varmluftsugn samt fullhöjds kyl och frys.

Två sovrum/arbetsrum med individuella och smakfulla ytskikt, plats för dubbelsäng i båda rummen.

Vardagsrummet med sin vitkalkade öppna spis är ett rum som man gärna dröjer sig kvar i. Härlig och ljus designtapet som ger rummet dess slutgiltiga finish. På golvet en välskött och slipad (2011) ekparkett. Utgång till balkong mot innergård med bra solläge.

Perfekt pendlarläge med både bil och buss. Stadsbussen stannar utanför på gatan och ca 5 min promenad till busstation och hållplats för Stockholmsbussen. Norrtälje centrum, sjukhus, Kvantum Flygfyren och flertalet restauranger och bagerier alldeles i närheten. För den aktiva och träningssugna finns tre gym i närheten. Nordrona och Lommaren med sina motionsspår nås även de snabbt.

Denna lägenhet kan många tänka sig att trivas i vill jag lova, kom på visningen och ta chansen.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
77.9 kvm
Avgift
4 094 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.