Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Ropnäs / Granåsvägen 10

Välskött vinterbonat fritidshus med gångavstånd till bad i fina Ropnäs!

Nu finns möjlighet att förvärva detta fritidshus om 64 kvm fördelat på hela 4 rok, varav ett med separat ingång. Huset ligger högt beläget på vacker natur/trädgårdstomt om hela 3078 kvm. Huset erbjuder generösa sällskapsytor med öppen spis, härlig altan som delvis är inglasad under tak och renoverat kök med vedspis. Duschrummet har duschkabin och en Cinderella- förbränningstoalett som installerades 2013. På tomten finner vi även en bastu uppförd 2014, gäststuga med plats för dubbelsäng samt ett uthus. Den härligt varierade tomten har ett högt, soligt läge med gräsmattor och vackra blommande rabatter. Här finns plats för lekar och spel eller för den trädgårdsintresserade. Bad och möjlighet till båtplats finner vi endast 1,3 km från huset.

Norrtälje / Ropnäs
Granåsvägen 10
Final price: 1 375 000 kr
Enclosed: 64/10 kvm
Running costs: 18 930 kr/år
Plotarea: 3078 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Granåsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.