Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Grönlandsgatan 16

Ljus takvåning mitt i stan

Mitt i centrala Norrtälje är denna ljusa takvåning om 118 kvm belägen. Nära busstorg, butiker och restauranger och 3 kvarter ner till strandpromenad intill Norrtäljeviken. Härlig takhöjd upptill 3,36 m och värmande braskamin är några av de fina detaljerna. Två stora terrasser om 12 respektive 23 kvm varav 16 kvm är inglasat samt en balkong om 10 kvm. Ett modernt och bekvämt boende för dig som är 55 år eller äldre. Lägenheten är genomgående ljus och luftig med smakfulla materialval. Föreningen har en lägenhet med kökspentry, bastu och uteplats som dina gäster kan hyra. Föreningen har också fin gemensam tvättstuga och en samlingslokal för möten eller att hyra för kalas. Hiss finns som har egen entrédörr direkt in till bostaden. Garage finns att hyra för 800 kr/mån. För att du ska komma till garaget tar du hissen direkt från bostaden ner till garageplanet. Perfekt för dig som har höga krav på en trygg och tillgänglig bostad. Välkommen att boka visning!

Norrtälje / Centrala Norrtälje
Grönlandsgatan 16
Final price: 4 500 000 kr
Enclosed: 118 kvm
Community fee: 6 925 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Grönlandsgatan