Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Harka / Harka bergväg 10

Med underbar utsikt över Norrtäljeviken

I populära Harka med en underbar utsikt över Norrtäljeviken ligger denna Värsås-stuga på 64 kvm. Huset ligger på en höjd och utsikten kan du njuta av ifrån köket, allrummet och balkongen under tak samt den stora altanen. Huset som är i originalutförande har välplanerade utrymmen med en öppen och trevlig planlösning och paneltak i hela huset. Med tre sovrum och gästhus finns det plats för många. Med lite färg och kärlek blir detta en fantastisk sommaridyll! Föreningen har två badplatser varav den ena ligger ca 300 m bort, gemensam festplats och fotbollsplan. 4 bryggor som tas om hand av Harka bryggägarförening. På 10 minuter kommer du till Norrtälje som är en pittoresk skärgårdsstad med restauranger, butiker och med ett bra serviceutbud. Stockholm ligger bara en timme bort. Välkommen!

Norrtälje / Harka
Harka bergväg 10
Final price: 2 200 000 kr
Enclosed: 64 kvm
Running costs: 7 250 kr/år
Plotarea: 2098 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Harka Bergväg