Harka bergväg 10

Harka bergväg 10

Slutpris

2 200 000 kr


Harka— Norrtälje

Harka bergväg 10


Slutpris
2 200 000 kr

Harka— Norrtälje

Med underbar utsikt över Norrtäljeviken

I populära Harka med en underbar utsikt över Norrtäljeviken ligger denna Värsås-stuga på 64 kvm. Huset ligger på en höjd och utsikten kan du njuta av ifrån köket, allrummet och balkongen under tak samt den stora altanen. Huset som är i originalutförande har välplanerade utrymmen med en öppen och trevlig planlösning och paneltak i hela huset. Med tre sovrum och gästhus finns det plats för många. Med lite färg och kärlek blir detta en fantastisk sommaridyll!

Föreningen har två badplatser varav den ena ligger ca 300 m bort, gemensam festplats och fotbollsplan. 4 bryggor som tas om hand av Harka bryggägarförening.

På 10 minuter kommer du till Norrtälje som är en pittoresk skärgårdsstad med restauranger, butiker och med ett bra serviceutbud. Stockholm ligger bara en timme bort.

Välkommen!


Boarea
64 kvm
Driftkostnad
7 250 kr/år
Tomtarea
2 098 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-06-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.