Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Harka / Harka strandväg 87

Sjötomt i Harka med unikt läge

Välkommen till Harka Strandväg och detta underbara sjöställe med egen brygga och härliga gräsytor. Huset är ett hemtrevligt fritidshus med rymlig källare. Bostadsdelens 42 kvm är fördelade på hall, sovrum, duschrum och vardagsrum öppet mot kök. Från köket har du utgång mot altanen och dess magnifika utsikt. På denna unika plats infinner sig lugnet och du kan njuta av fiske, bad eller kanske en båttur. En välskött och uppvuxen tomt med perenner av alla dess slag och förutom huvudbyggnaden, en gäststuga på 18 kvm med eget kök och veranda mot vattnet. Tomten har en angenäm lutning ner mot vattnet och huset ligger idylliskt placerat på höjden, endast ca 30 meter från vattnet. Harka ligger endast 15 min med bil från centrala Norrtälje och blir mer och mer populärt för dess optimala läge för både avskildhet och närhet till stan.

Norrtälje / Harka
Harka strandväg 87
Final price: 3 800 000 kr
Enclosed: 42/18 kvm
Running costs: 15 272 kr/år
Plotarea: 1910 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Harka Strandväg