Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Rådmanby / Knuvenvägen 12

Vinterbonat fritidshus

På en stor plan trädgårdstomt om 2272 kvm i perfekt solläge i fina rådmansby ligger detta vinterbonade fritidshus om 68 kvm i högt, fritt och soligt läge. Huset har tre bra sovrum, toalett samt kök och vardagsrum med braskamin i öppen plan. Här finns även en fin bastu med dusch och tvättstuga. Från vardagsrummet når man enkelt den stora härliga altanen i perfekt solläge med utsikt över hela tomten. Här finns även en gäststuga om 10 kvm, ett uthus om ca 10 kvm och en snickarbod/förråd om ca 10 kvm. Den fina plana trädgårdstomten har stora gräsytor för lek och spel, planteringar med perenna växter, fruktträd och ett växthus med jordvärme för den trädgårdsintresserade. I området finns en fin ordnad badstrand och båtbryggor där det finns möjlighet till båtplats.

Norrtälje / Rådmanby
Knuvenvägen 12
Final price: 1 550 000 kr
Enclosed: 68/16 kvm
Running costs: 27 695 kr/år
Plotarea: 2272 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Knuvenvägen