Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Baltora / Nedergårdsvägen 2

Sjönära fritidshus med åretruntstandard

Välvårdat och sjönära fritidshus med åretruntstandard beläget på Rådmansö i Baltora ca 10 minuter från Norrtälje. Nära badplats och småbåtshamn i Saltsjön. Insjö på badrocksavstånd på andra sidan vägen. Här kan du bada och här finns inplanterad ädelfisk/regnbåge för dig som gillar att fiska. Härliga altaner på två sidor av huset. Insynsskyddad tomt och högt läge. Renoverat hus med 2 sovrum, duschrum och fina sällskapsytor. Kommunalt vatten och avlopp. Byggrätt 10% av tomtareal. Fiber framdraget till tomtgräns. Passande både som permanentboende och som sommarhus med hög standard. Kanske något för dig som söker första boendet som alternativ till lägenhet och bra pendlingsmöjligheter tiill Stockholm och Norrtälje. Mer information om området finns på www.baltora.se Baltora är ett populärt område med ca 150 fastigheter varav ca 25% är permanentboende. Baltora nås med bil på ca 1 timme från Stockholm och från Norrtälje på 10 minuter. SL-buss 631 stannar ca 1 km från huset. Närmaste livsmedelsbutik finns vid Vreta dit det är ca 4,5 km. Välkommen på visning!

Norrtälje / Baltora
Nedergårdsvägen 2
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 54 kvm
Running costs: 35 646 kr/år
Plotarea: 2278 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Nedergårdsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.