Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Baltora / Normans väg 18

Välvårdat fritidshus med åretruntstandard

Ett välvårdat fritidshus med åretruntstandard beläget på Rådmansö i omtyckta Baltora. Med tre sovrum och fina sällskapsytor med öppen planlösning mot kök, matrum och allrum. Stora härliga altaner om sammanlagt ca 125 kvm att umgås på, i tre olika väderstreck. Huset ligger högt med en insynsskyddad tomt som gränsar mot allmänning. Kommunalt vatten och avlopp drogs in 2013 och man har en byggrätt på 10% av tomtareal. Fiber finns framdraget till tomtgräns. Det här är ett hus som passar både som permanentboende och som sommarhus med hög standard! Det är nära till en badplats som är anpassad till både små och stora och en välskött småbåtshamn med bommar. Härifrån kommer du ut via Hattsundet till Norrtäljeviken och vår fina skärgård. Det finns också en insjö med inplanterad ädelfisk/regnbåge för dig som gillar att fiska. Handel finns inom 4 km i Spillersboda och Vreta. Till Norrtälje är det endast 10 minuter. Välkommen på visning!

Norrtälje / Baltora
Normans väg 18
Final price: 2 600 000 kr
Enclosed: 87 kvm
Running costs: 39 186 kr/år
Plotarea: 1904 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Normans Väg