Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Gryta - Loö / Norra Loövägen 26

Båtplats och sjöbod

Välskött fritidshus med åretruntstandard. Stor, ljus och solig tomt om hela 3.823 kvm som är helt insynsskyddad. Huset har fina sällskapsytor i allrummet, värmande eldstäder, rymligt kök, 3 sovrum och duschrum. Den välvårdade interiören får upplevas på plats då bilder efter önskemål borttagits. Åretruntvatten och wc ansluten till tank. På tomten finns en stor snickarbod (går att inreda till gäststuga) samt ytterligare förrådsbod och vedbod. Endast ca 150-200 meter till båtbrygga och badbrygga. Här finns båtplats och sjöbod där du kan förvara flytvästar mm. I samfälligheten ingår 12 tomter som även äger vattnet utanför bryggan och alla 12 fastighetsägare har därför fiskerätt i föreningens vatten.

Norrtälje / Gryta - Loö
Norra Loövägen 26
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 75 kvm
Running costs: 13 595 kr/år
Plotarea: 3823 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Norra Loövägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.