Search Menu
Såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Odengatan 6 C

Centralt boende med kvalitet

Välkommen till denna ljusa, nyproducerade trea i populära Kristallen som stod klart för inflyttning 2013. Bostaden är belägen på en gavel med härlig utsikt över villakvarter och över Norrtälje stad. Rymlig balkong med både morgonsol och kvällssol. Här får du en ny lägenhet med genomgående ljusa ytskikt, ekparkett och stora härliga fönster utan insyn som ger lägenheten ett härligt ljusflöde. Stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Hiss finns ner till entréplan. I föreningen finns övernattningsrum för gäster och bastu som kan hyras. Entré där du som inte vill ha trappor bekvämt kan ta dig in genom entrén i marknivå. Källarförråd som hör till bostaden finns i huset intill. God möjlighet att få antingen garage eller p-plats. De nya husen i Brf Kristallen har mycket centralt läge och har närhet till det mesta; butiker, mataffärer, busstorg med mycket bra pendlingsmöjligheter, samt Norrtäljes centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Ett kvalitetsboende med hög klass. Välkommen på visning!

Norrtälje / Centrala Norrtälje
Odengatan 6 C
Final price: 2 370 000 kr
Enclosed: 85 kvm
Community fee: 4 604 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Odengatan