Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Kvisthamra / Rådmansgatan 24

Smakfullt renoverat hus i Kvistahmra

Smakfullt renoverat hus beläget i Kvisthamra. Härligt stor altan i vinkel om hela 76 kvm med läge sydväst. I hörnet av altanen finns ett ute-spa som ingår i köpet. Vid entrén finns ytterligare en altan. Huset är renoverat i ljusa och stiliga färger och material. Mycket fina sällskapsytor och plats för många gäster runt bordet. Öppen planlösning mellan matplats och det renoverade köket. Öppen spis och fin takhöjd. På entréplan finns 2 sovrum och en stor klädkammare (kan göras om till 3 sovrum om så önskas), duschrum samt de härliga sällskapsytorna i kök och vardagsrum. I källarvåningen finns ytterligare 2 sovrum, toalettrum, klädkammare, tvättstuga samt pannrum/förråd. Huset har låg driftskostnad och 2013 installerades en ny luft/vattenvärmepump ansluten till det vattenburna värmesystemet. Fint läge i Kvisthamra med utsikt mot skidbacke och Kvisthamraviken. Mysig trädgårdstomt som har insynsskyddande häck runt tomten. På tomten finns 2 Friggebodar/förråd och bilplats för 2 bilar. Välkommen på visning och se detta fina hus!

Norrtälje / Kvisthamra
Rådmansgatan 24
Final price: 5 300 000 kr
Enclosed: 138/78 kvm
Running costs: 34 952 kr/år
Plotarea: 783 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Rådmansgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.