Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Malsta-Undra / Rävbacksvägen 7

På idylliskt och insynsskyddat läge ligger dessa vackra torp på höjden!

Välkommen till Undra och denna idyll, vackert välbevarat torp med mysigt och insynsskyddat läge. Du välkomnas av en vacker trädgård i södersluttning med stor potential. Huvudhuset är charmigt och har stort allrum med öppen spis, praktiskt kök, välkomnade och ljus hall samt ett sovloft med ingång från gaveln. Två separata timmerhus, båda är välbevarade samt har gammaldags breda golvtiljor. Den ena timmerstugan har gedigen öppen spis. Det finns dusch, tvättmöjligheter samt förbränningstoalett. Lada med praktisk förvaring. Stor mark runt omkring huset. Fastigheten är taxerad som lantbruk och är uppdelad i två skiften, se karta. Ena skiftet är skog som går att avverka. Busshållplats finns precis utanför vid vägen, Malstasjön ligger ca 4 km från huset och här finner du härliga badmöjligheter. Välkommen på visning!

Norrtälje / Malsta-Undra
Rävbacksvägen 7
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 35 kvm
Fastigh.bet: Norrtälje Undra 3:4
Totalareal: 1,25 ha
Sold: 2016-06-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Rävbacksvägen