Rävbacksvägen 7

Rävbacksvägen 7

Slutpris

1 750 000 kr


Malsta-Undra— Norrtälje

Rävbacksvägen 7


Slutpris
1 750 000 kr

Malsta-Undra— Norrtälje

På idylliskt och insynsskyddat läge ligger dessa vackra torp på höjden!

Välkommen till Undra och denna idyll, vackert välbevarat torp med mysigt och insynsskyddat läge. Du välkomnas av en vacker trädgård i södersluttning med stor potential. Huvudhuset är charmigt och har stort allrum med öppen spis, praktiskt kök, välkomnade och ljus hall samt ett sovloft med ingång från gaveln. Två separata timmerhus, båda är välbevarade samt har gammaldags breda golvtiljor. Den ena timmerstugan har gedigen öppen spis. Det finns dusch, tvättmöjligheter samt förbränningstoalett. Lada med praktisk förvaring. Stor mark runt omkring huset. Fastigheten är taxerad som lantbruk och är uppdelad i två skiften, se karta. Ena skiftet är skog som går att avverka.
Busshållplats finns precis utanför vid vägen, Malstasjön ligger ca 4 km från huset och här finner du härliga badmöjligheter. Välkommen på visning!


Boarea
35 kvm
Driftkostnad
9 700 kr/år
Tomtarea
2.7940 ha
Rum
3 rum (1 sovrum)
Fastigh.bet
Norrtälje Undra 3:4
Såld
2016-06-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna gård på Rävbacksvägen såldes av oss 2016-06-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rävbacksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.