Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Lågarö / Riksviksvägen 65

Villa/ fritidshus med härliga inredningsdetaljer för en större familj/släkt på Lågarö

Välkommen till en gedigen villa, med en härlig genuin karaktär, om 80 kvm boarea samt 80 kvm källare: Ett hus med väl genomtänkt planlösning. I både hus och på tomten finns plats för stort umgänge. Kommunalt vatten och avlopp redan indraget! Bad och båtplats på gångavstånd. Både båtplats och fiskevatten vid Riksviken mot Hattsundet ingår via samfälligheten. Husets inredning är skapat med specialdesignat hantverk av stockar och träpanel. Charmiga vitvaror i original (1967) bevarade. Öppen planlösning för god kommunikation. Den öppna spisens centrala placering ger såväl värme som avkoppling. Fyra sovrum. Hel källare med förråd och generösa utrymmen för önskat ändamål. Välkomna till ett fantastiskt hus!

Norrtälje / Lågarö
Riksviksvägen 65
Final price: 2 400 000 kr
Enclosed: 80/80 kvm
Running costs: 15 750 kr/år
Plotarea: 2080 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Riksviksvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.