Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Roslags-Bro / Roslagsbrovägen 234

Charmigt torp i Roslagen!

Har du någon gång drömt om att äga ett rött sekelskiftes-torp med vita knutar i vackra Roslagen? Nu kan drömmen bli verklighet! Huset på ca 65 kvm erbjuder förutom en hemtrevlig , gedigen, känsla bland annat generösa umgängesytor, kamin, öppen spis med insats och flera uteplatser. Nya fönster från 2015 samt WC gör att detta boende passar såväl fritidshusentusiasten som den som vill bo permanent. Den mysiga trädgårdstomten om 2065 kvm har plats för lekar och spel och med ett trädgårdsintresse finns här många möjligheter. Förutom huvudhuset finns här också två uthus på tomten som ger rum åt gräsklippare och andra trädgårdsredskap. Njut av sommaren med blommande syren på någon av de två altanerna eller ta ett glas saft i den grönskande bersån. Ett hem att trivas i! Här bor ni i en levande och engagerad byggd med ett starkt idrottsintresse. I Drottningdal finns både förskola och skola för år 1-6. Kommunikationen sköts av SL Buss 645 som enkelt tar er både till och från Norrtälje. För löparen väntar fina elljusspår med vacker natur på att användas. För den naturintresserade finns många möjliga upplevelser. Roslagsledens 9:e etapp går ett stenkast från huset och erbjuder en vandring i storslagen natur och landsbygd. Leden sträcker sig från Danderyd till Grisslehamn och är på 19 mil. För fågelentusiasten finns fågeltornet vid Brosjön på gångavstånd från huset. En sjö som anses vara en av länets finaste fågelsjöar! Välkomna på visning och upplev själv detta charmiga torp och allt som Roslagen har att erbjuda!

Norrtälje / Roslags-Bro
Roslagsbrovägen 234
Final price: 1 370 000 kr
Enclosed: 65 kvm
Running costs: 25 100 kr/år
Plotarea: 2065 kvm
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Roslagsbrovägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.