Sjötorpsvägen 46

Sjötorpsvägen 46

Slutpris

2 000 000 kr


Sjötorpet / Södersvik— Norrtälje

Sjötorpsvägen 46


Slutpris
2 000 000 kr

Sjötorpet / Södersvik— Norrtälje

Pittoreskt 60-talstorp med oslagbar utsikt

I Sjötorpet i Södersvik ligger detta charmiga torp på 27 kvm. På högre höjd med en fantastisk utsikt över Prästfjärden. Torpets inredning är original från byggnadsåret 1961 och fördelat på vardagsrum, kök och två små sovrum. Dessutom finns en inbyggd veranda vänd mot vattnet. Besökare kan man med fördel inhysa i fastighetens gästhus med eget kök och rum med alkov. Här bor man fint med nära till dasset och uteduschen.

Huset kan liknas med en sommardröm där man varma sommardagar promenerar bort till tomtägareföreningens badplats, båtplats och sandstrand. Kanske du vill bli medlem i bastuklubben lagom till hösten?

Södersvik är en populär liten by på Rådmansö, endast 10 km från Norrtälje. Här finns bageri, förskola och skola (2 km bort).

Välkommen på visning!


Boarea
27 kvm
Driftkostnad
12 692 kr/år
Tomtarea
2 133 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-06-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.