Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Sjötorpet / Södersvik / Sjötorpsvägen 46

Pittoreskt 60-talstorp med oslagbar utsikt

I Sjötorpet i Södersvik ligger detta charmiga torp på 27 kvm. På högre höjd med en fantastisk utsikt över Prästfjärden. Torpets inredning är original från byggnadsåret 1961 och fördelat på vardagsrum, kök och två små sovrum. Dessutom finns en inbyggd veranda vänd mot vattnet. Besökare kan man med fördel inhysa i fastighetens gästhus med eget kök och rum med alkov. Här bor man fint med nära till dasset och uteduschen. Huset kan liknas med en sommardröm där man varma sommardagar promenerar bort till tomtägareföreningens badplats, båtplats och sandstrand. Kanske du vill bli medlem i bastuklubben lagom till hösten? Södersvik är en populär liten by på Rådmansö, endast 10 km från Norrtälje. Här finns bageri, förskola och skola (2 km bort). Välkommen på visning!

Norrtälje / Sjötorpet / Södersvik
Sjötorpsvägen 46
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 27 kvm
Running costs: 12 692 kr/år
Plotarea: 2133 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Sjötorpsvägen