Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Gummarö / Skogshillsvägen 6

Vinterbonat med 3 sovrum, gäststuga, stor grönskande tomt; båtplats går att hyra.

Ni finns möjligheten att förvärva denna trevliga fastighet med huvudbyggnad om 4 rum och kök, varav 3 sovrum samt ett tillbyggt uterum. Stor och grönskande tomt, där det finns fina planteringar, bärbuskar och fruktträd att pyssla om. Tomten gränsar till samfälld mark åt tre håll. Här du kan vistas året om och promenera en kort bit till bad och bryggor där båtplats erbjuds. Denna permantentvilla/fritidshus ligger på populära Gummarö, endast 15 minuter från centrala Norrtälje! Fastigheten ligger i lugnt läge som sista fastighet på återvändsgata och du har endast 300 meter till Hattsundet som i norr mynnar ut i Norrtäljeviken, där badbrygga och badplats finns. Här har du möjlighet till båtplats med iläggningsramp och badbryggor via samfällighet. Huvudbyggnaden är i ett plan och inrymmer 3 sovrum, kök med öppen planlösning mot rymligt vardagsrum där man kan mysa framför den murade spisen med insats. Huset har ett helkaklat duschrum med WC, tvättmaskin och golvvärme. Stor altan under tak i bästa solläge mot tomtens grönskande framsida. Det finns även en gäststuga med två sängplatser och altan. Tomtens baksida inrymmer jordkällare, förråd för bra förvaring eller som kan göras om till ytterligare ett gästrum samt ett växthus. Den fina tomten lämpar sig utmärkt för barnfamiljens aktiviteter, för den trädgårdsintresserade och självfallet för den som önskar ett lugnt ställe med närhet till vatten, båtmöjligheter, rogivande skogspromenader för så väl svamp- och bärplockning som för trivsel och rekreation. Missa inte att besöka denna trevliga oas på Gummarö. Varmt välkomna på visning!

Norrtälje / Gummarö
Skogshillsvägen 6
Final price: 1 695 000 kr
Enclosed: 75 kvm
Running costs: 33 162 kr/år
Plotarea: 1862 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Skogshillsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.