Skogshillsvägen 6

Skogshillsvägen 6

Slutpris

1 695 000 kr


Gummarö— Norrtälje

Skogshillsvägen 6


Slutpris
1 695 000 kr

Gummarö— Norrtälje

Vinterbonat med 3 sovrum, gäststuga, stor grönskande tomt; båtplats går att hyra.

Ni finns möjligheten att förvärva denna trevliga fastighet med huvudbyggnad om 4 rum och kök, varav 3 sovrum samt ett tillbyggt uterum. Stor och grönskande tomt, där det finns fina planteringar, bärbuskar och fruktträd att pyssla om. Tomten gränsar till samfälld mark åt tre håll. Här du kan vistas året om och promenera en kort bit till bad och bryggor där båtplats erbjuds. Denna permantentvilla/fritidshus ligger på populära Gummarö, endast 15 minuter från centrala Norrtälje!

Fastigheten ligger i lugnt läge som sista fastighet på återvändsgata och du har endast 300 meter till Hattsundet som i norr mynnar ut i Norrtäljeviken, där badbrygga och badplats finns. Här har du möjlighet till båtplats med iläggningsramp och badbryggor via samfällighet.

Huvudbyggnaden är i ett plan och inrymmer 3 sovrum, kök med öppen planlösning mot rymligt vardagsrum där man kan mysa framför den murade spisen med insats. Huset har ett helkaklat duschrum med WC, tvättmaskin och golvvärme. Stor altan under tak i bästa solläge mot tomtens grönskande framsida. Det finns även en gäststuga med två sängplatser och altan. Tomtens baksida inrymmer jordkällare, förråd för bra förvaring eller som kan göras om till ytterligare ett gästrum samt ett växthus.

Den fina tomten lämpar sig utmärkt för barnfamiljens aktiviteter, för den trädgårdsintresserade och självfallet för den som önskar ett lugnt ställe med närhet till vatten, båtmöjligheter, rogivande skogspromenader för så väl svamp- och bärplockning som för trivsel och rekreation.

Missa inte att besöka denna trevliga oas på Gummarö.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
33 162 kr/år
Tomtarea
1 862 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-08-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.