Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Gummarö / Skogshillsvägen 9

Permanentstandard 100kvm, insynsskyddad tomt med gäststuga; båtplats går att hyra

Letar du efter avskildhet där du kan vistas året om och promenera en kort bit till bad och bryggor där båtplats erbjuds? Då är du varmt välkommen till detta charmiga boende på populära Gummarö, endast 15 minuter från centrala Norrtälje! Denna trevliga fastighet har en näst intill helt insynsskyddad tomt, är högt belägen och bara 300 meter från Hattsundet som i norr mynnar ut i Norrtäljeviken. Där har man tillgång till båtplats med iläggningsramp och badbryggor via samfällighet. Huvudbyggnaden, som inrymmer 4 rok fördelat på ca 100kvm, är förädlad vid flertalet tillfällen, senast 2000 då nytt vardagsrum och sovrum byggdes till. Den unika planlösningen med en centrerad hall, kök med matplats och en vindskyddad veranda helt under tak, flankeras av två tillbyggnader; samtliga ytskikt är renoverade och i mycket gott skick. Den ena tillbyggnaden inrymmer ett rymligt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier åt två väderstreck som ger fint ljusinsläpp samt ett sovrum av god storlek med garderobsvägg. På andra sidan köket finns en storstuga med hög mysfaktor, öppen spis med insats och även där stora fönsterpartier åt två väderstreck. Här finns även duschrum med WC, gästrum/kontor samt en stor och utrustad tvättstuga med gott om skåp, tvättmaskin, torktumlare och frysskåp. På tomten finns även en vinterbonad gäststuga om ca 20kvm där nära och kära kan klara sig på egen hand. Utrustat pentry, storstuga med flertalet sängplatser samt ett duschrum med förbränningstoalett. Här finns även oljefyllda elradiatorer. Gäststugan exteriör harmoniserar med huvudbyggnaden och även här finns en altan, insynsskyddad och i bästa solläge. Tomten har generösa grönytor för allehanda utomhusaktiviteter, fina planteringar och ena sidan gränsar mot allmänning. Här kan man ströva runt ostört, omgiven av grönska. Detta smultronställe måste ses på plats. Varmt välkomna på visning!

Norrtälje / Gummarö
Skogshillsvägen 9
Final price: 1 800 000 kr
Enclosed: 100 kvm
Running costs: 20 100 kr/år
Plotarea: 1869 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Skogshillsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.