Skogshillsvägen 9

Skogshillsvägen 9

Slutpris

1 800 000 kr


Gummarö— Norrtälje

Skogshillsvägen 9


Slutpris
1 800 000 kr

Gummarö— Norrtälje

Permanentstandard 100kvm, insynsskyddad tomt med gäststuga; båtplats går att hyra

Letar du efter avskildhet där du kan vistas året om och promenera en kort bit till bad och bryggor där båtplats erbjuds? Då är du varmt välkommen till detta charmiga boende på populära Gummarö, endast 15 minuter från centrala Norrtälje!

Denna trevliga fastighet har en näst intill helt insynsskyddad tomt, är högt belägen och bara 300 meter från Hattsundet som i norr mynnar ut i Norrtäljeviken. Där har man tillgång till båtplats med iläggningsramp och badbryggor via samfällighet.

Huvudbyggnaden, som inrymmer 4 rok fördelat på ca 100kvm, är förädlad vid flertalet tillfällen, senast 2000 då nytt vardagsrum och sovrum byggdes till. Den unika planlösningen med en centrerad hall, kök med matplats och en vindskyddad veranda helt under tak, flankeras av två tillbyggnader; samtliga ytskikt är renoverade och i mycket gott skick. Den ena tillbyggnaden inrymmer ett rymligt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier åt två väderstreck som ger fint ljusinsläpp samt ett sovrum av god storlek med garderobsvägg. På andra sidan köket finns en storstuga med hög mysfaktor, öppen spis med insats och även där stora fönsterpartier åt två väderstreck. Här finns även duschrum med WC, gästrum/kontor samt en stor och utrustad tvättstuga med gott om skåp, tvättmaskin, torktumlare och frysskåp.

På tomten finns även en vinterbonad gäststuga om ca 20kvm där nära och kära kan klara sig på egen hand. Utrustat pentry, storstuga med flertalet sängplatser samt ett duschrum med förbränningstoalett. Här finns även oljefyllda elradiatorer. Gäststugan exteriör harmoniserar med huvudbyggnaden och även här finns en altan, insynsskyddad och i bästa solläge.

Tomten har generösa grönytor för allehanda utomhusaktiviteter, fina planteringar och ena sidan gränsar mot allmänning. Här kan man ströva runt ostört, omgiven av grönska.

Detta smultronställe måste ses på plats.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
20 100 kr/år
Tomtarea
1 869 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2016-09-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.