Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Upplunda / Upplundahöjden 9

Villa i högsta läget med promenadavstånd till bad

Välkommen till Upplundahöjden och denna härliga villa med glimt av Norrtäljeviken. Här trivs hela familjen i stora sällskapsytor med öppen planlösning, tre sovrum och stor altan. Huset är byggt 2010 och har en uppvuxen, men lättskött tomt med en vacker rosenrabatt. Tomten med berg i dagen och stora gräsytor, är omgärdad av gärdesgård som smälter bra in i omgivningarna och bakom huset är skogen din närmaste granne. Upplundahöjden är ett lugnt och barnvänligt område, med endast en kort promenad till badplatsen vid Narven. Bara 7 minuter med bil till Norrtäljes stadskärna och ca 350 meter till busshållplatsen gör det enkelt att ta sig till Norrtälje eller pendla vidare.

Norrtälje / Upplunda
Upplundahöjden 9
Final price: 3 300 000 kr
Enclosed: 121 kvm
Running costs: 28 714 kr/år
Plotarea: 1331 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Upplundahöjden
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.