Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Gransäter / Vegagatan 39

20-talsvilla med sjönära läge nära stan

Äntligen finns chansen att förvärva en fantastisk villa anno 1922 med utsikt och närhet till vattnet såväl som till Norrtäljes stadskärna. Ett charmigt hus på 102 kvm fördelat på två plan, samt oinredd källare. Ett hus som renoverats på 70-talet med en trevlig planlösning som passar familjen. Tre sovrum på övre plan och vardagsrum, hall, wc och kök på nedre. En barnvänlig trädgård med fruktträd och växter av alla dess slag samt en gemytlig syrénberså där man förslagsvis avnjuter ett glas hemkokt rabarbersaft i skuggan. Till fastigheten hör del i samfälligheten nere vid vattnet, med båtplatser och grönområde. En promenad på 5 minuter tar dig ner på stan där du hittar mataffär, kaféer, bio och mycket mer. Samma avstånd ner till Norrtälje hamn där framtiden har mycket att ge.

Norrtälje / Gransäter
Vegagatan 39
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 102/52 kvm
Running costs: 31 850 kr/år
Plotarea: 1130 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Vegagatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.