Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Vigelsjö / Vigelsjövägen 7B

Totalrenoverad trea med låg avgift och rofyllt läge

Denna ljusa och välplanerade lägenhet har totalrenoverat under åren 2014/2015 och är nu inredd med stilrena färgval och ytskikt av hög kvalité. Lägenheten är fördelad på hall med ingång till helkaklat duschrum, stort vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till balkong, mindre sovrum som idag används som kontor samt kök med stor matplats och intilliggande grovkök. Bostaden går i vita och grå toner i modern stil. Här är lägenheten där du bara kan flytta in utan att behöva renovera ett dugg och trivas på lång sikt. Balkongen vätter mot koloniområdet vilket ger en öppen och insynsskyddad känsla. I denna del av området Vigelsjö har du nära till Norrtäljes stadskärna, men ändå cykelavstånd till pendlingsbussar som tar dig till Stockholms innerstad på en dryg timme. Andra närliggande ställen är Norrtälje Sjukhus, Lommarbadet med strand och vattenrutchkana samt idylliska Vigelsjö gård med ridskola och fina grönområden. Vigelsjö är populärt av flera anledningar men några av dem är att det här finns flera skolor och förskolor samt handelsområdet med mat-, möbel- och diversehandel att välja på. Välkommen på visning!

Norrtälje / Vigelsjö
Vigelsjövägen 7B
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 69,2 kvm
Community fee: 2 632 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Vigelsjövägen