Vigelsjövägen 7B

Vigelsjövägen 7B

Slutpris

1 750 000 kr


Vigelsjö— Norrtälje

Vigelsjövägen 7B


Slutpris
1 750 000 kr

Vigelsjö— Norrtälje

Totalrenoverad trea med låg avgift och rofyllt läge

Denna ljusa och välplanerade lägenhet har totalrenoverat under åren 2014/2015 och är nu inredd med stilrena färgval och ytskikt av hög kvalité. Lägenheten är fördelad på hall med ingång till helkaklat duschrum, stort vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till balkong, mindre sovrum som idag används som kontor samt kök med stor matplats och intilliggande grovkök.

Bostaden går i vita och grå toner i modern stil. Här är lägenheten där du bara kan flytta in utan att behöva renovera ett dugg och trivas på lång sikt. Balkongen vätter mot koloniområdet vilket ger en öppen och insynsskyddad känsla.

I denna del av området Vigelsjö har du nära till Norrtäljes stadskärna, men ändå cykelavstånd till pendlingsbussar som tar dig till Stockholms innerstad på en dryg timme. Andra närliggande ställen är Norrtälje Sjukhus, Lommarbadet med strand och vattenrutchkana samt idylliska Vigelsjö gård med ridskola och fina grönområden. Vigelsjö är populärt av flera anledningar men några av dem är att det här finns flera skolor och förskolor samt handelsområdet med mat-, möbel- och diversehandel att välja på.

Välkommen på visning!


Boarea
69.2 kvm
Avgift
2 632 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-08-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.