Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Harka / Wienhöjden 1

Harka - högt läge med pool

Fritidshus för åretruntboende alternativt permanentboende med högt härligt läge. Huset har en öppen planlösning vilken ger ljus och rymd. Kök från 2011 och nya ytskikt ger hela huset ett fräscht intryck. Extra loftvåning och i källaren ett stort garage. En magnifik insynsskyddad altan med uppvärmd pool i västläge med sol hela dagen. Tomt med gräsmattor och grusgångar samt en porlande damm med fiskar. På fastigheten finns också ett större förråd och gästhus samt lekstuga. Ett gediget hus i mycket bra skick för åretruntbruk med bra läge. Till havet ca 1 km med tillhörande båtplats. Till Norrtälje ca 10 min. Säljarens ord. Drömmen om landet blev vår då vi hittade denna fina Roslagspärla 2012. Läget var perfekt, avskilt men inte ensligt och endast en timme från Stockholm. Vi sökte ett hus med hög standard och rätt förutsättningar för oss och föll för huset direkt. En chans för oss att komma från storstadsbrus och en hektisk vardag. Huset är så fint och välbyggt och bjuder på både värme då vintern är som bittrast och fantastiskt soldäck och bad varma sommardagar. Både vi och våra vänner har uppskattat den härliga poolen och trevliga grillkvällar på det stora soldäcket som är insynsskyddat från grannar. Vi har åkt ut till vårt fina hus var och varannan helg året runt och tillbringat såväl jullov som sommarlov här. Vi har trivts fantastiskt bra i Norrtälje i allmänhet och i vårt fina hus i synnerhet. Huset lämpar sig väl för de som söker att trivsamt andra boende men lika bra för den som vill bo permanent. Det blir inte lätt att lämna huset men vi är säkra på att den familj som flyttar hit efter oss kommer att trivas precis lika bra som vi har gjort.

Norrtälje / Harka
Wienhöjden 1
Final price: 4 250 000 kr
Enclosed: 120/35 kvm
Running costs: 28 509 kr/år
Plotarea: 2573 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Wienhöjden
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.