Wienhöjden 1

Wienhöjden 1

Slutpris

4 250 000 kr


Harka— Norrtälje

Wienhöjden 1


Slutpris
4 250 000 kr

Harka— Norrtälje

Harka - högt läge med pool

Fritidshus för åretruntboende alternativt permanentboende med högt härligt läge. Huset har en öppen planlösning vilken ger ljus och rymd. Kök från 2011 och nya ytskikt ger hela huset ett fräscht intryck. Extra loftvåning och i källaren ett stort garage. En magnifik insynsskyddad altan med uppvärmd pool i västläge med sol hela dagen. Tomt med gräsmattor och grusgångar samt en porlande damm med fiskar. På fastigheten finns också ett större förråd och gästhus samt lekstuga. Ett gediget hus i mycket bra skick för åretruntbruk med bra läge.

Till havet ca 1 km med tillhörande båtplats. Till Norrtälje ca 10 min.

Säljarens ord. Drömmen om landet blev vår då vi hittade denna fina Roslagspärla 2012. Läget var perfekt, avskilt men inte ensligt och endast en timme från Stockholm. Vi sökte ett hus med hög standard och rätt förutsättningar för oss och föll för huset direkt. En chans för oss att komma från storstadsbrus och en hektisk vardag. Huset är så fint och välbyggt och bjuder på både värme då vintern är som bittrast och fantastiskt soldäck och bad varma sommardagar. Både vi och våra vänner har uppskattat den härliga poolen och trevliga grillkvällar på det stora soldäcket som är insynsskyddat från grannar. Vi har åkt ut till vårt fina hus var och varannan helg året runt och tillbringat såväl jullov som sommarlov här.

Vi har trivts fantastiskt bra i Norrtälje i allmänhet och i vårt fina hus i synnerhet. Huset lämpar sig väl för de som söker att trivsamt andra boende men lika bra för den som vill bo permanent. Det blir inte lätt att lämna huset men vi är säkra på att den familj som flyttar hit efter oss kommer att trivas precis lika bra som vi har gjort.


Boarea/biarea
120/35 kvm
Driftkostnad
28 509 kr/år
Tomtarea
2 573 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-06-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Wienhöjden 1 såldes av oss 2016-06-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.