Search Menu
Bostaden är såld

Norsborg - Slagsta / Slagsta backe 42

Välkommen till populära Slagsta. Gavelradhus i två plan med fint läge i området Här finns plats för den stora familjen och möjlighet att inreda vinden. Entréplanet erbjuder tre sovrum, badrum och ett rymligt kök. Vardagsrum med stora fönsterpartier och med utgång till uteplatsen. Uteplatsen är insynskyddad omgärdas av en häck. På detta plan finns ytterligare ett sovrum, duschrum, tvättstuga och bastu. Huset är till största delen i original från -70 talet. Här finns möjlighet att skapa ditt egna drömboende. Prisbelönta friskolan Kastanjen ligger i området, gångavstånd till Mälaren, Slagsta badet, Slagsta Marina m.m Härifrån går även färjan över till Ekerö. Välkomna.

Norsborg / Slagsta
Slagsta backe 42
Final price: 3 375 000 kr
Enclosed: 132/7 kvm
Running costs: 34 100 kr/år
Plotarea: 271 kvm (Tomträtt)
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norsborg / Slagsta Backe
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.