Stenhamravägen 8

Stenhamravägen 8

Slutpris

4 250 000 kr


Österhaninge— HANINGE

Stenhamravägen 8


Slutpris
4 250 000 kr

Österhaninge— HANINGE

Underbart hus med en härlig tomt och stort garage!

Nu finns det unika tillfället att förvärva detta fantastiska hus med detaljer av äldre charm så som vedspis, synliga takbjälkar, rustik stentrappa och gedigna kakelugnar i flera utav rummen. Huset skapar en trevlig atmosfär med en blandning av de nya och gamla detaljerna. Insynsskyddad tomt med gott om yta för barnen att leka på men även gott om blommor och rabatter för den med gröna fingrar. Bredvid huvudbyggnaden ligger det stora garaget som idag disponeras som en verkstad/snickeri. Garaget skapar otroliga möjligheter för den som alltid drömt om en ateljé eller en verkstad. Barnvänligt och bra område med närhet till det mesta man önskar inom service och kommunikationer.

Varmt välkommen till Stenhamravägen 8!


Boarea/biarea
165/20 kvm
Driftkostnad
57 560 kr/år
Tomtarea
1 485 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2016-09-30

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Stenhamravägen såldes av oss 2016-09-30. Se alla våra försäljningar i Österhaninge samt även på Stenhamravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.