Search Menu
Bostaden är såld

Rånäs / Fasternavägen 181

Liten stuga med utsikt över Skedviken

Detta är en enkel röd stuga med vita knutar som ligger lugnt och fridfullt i Fasterna socken. Omgiven av vacker natur med öppna landskap. Från tomten har du utsikt över sjön Skedviken till vilken du kan lösa fiskekort och bl.a. fiska gös. Möjlighet till båtplats finns. Mörby slottsruin, Fasterna kyrka, Rånäs slott är vackra byggnader i omgivningen som vittnar om en historisk tid. Det finns både permanent- och fritidsboende i området. Använd som ett enkelt sommarnöje, renovera eller kanske bygg helt nytt. Buss 648 med hållplats bara 20 m bort. ca 1 tim till Stockholm, 30 min till Arlanda, 40 min till Uppsala, 40 min till Norrtälje, 9 min till Gottröra med mack, servicebutik, 15 min till Rimbo med butiker och service.

Rånäs
Fasternavägen 181
Final price: 700 000 kr
Enclosed: 27 kvm
Running costs: 7 725 kr/år
Plotarea: 1815 kvm
Rooms: 1 rum
Sold: 2016-08-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Rånäs / Fasternavägen