Search Menu
Bostaden är såld

Riala - Riala Sättra / Sättraslingan 5

Ett timrat herbrä med stor avskild skogstomt

Detta fritidshus är ett sk herbrä med ingraverat år 1711 i timret. Det är flyttat från Ångermanland och återuppbyggt 1967 i Sättra/Riala. En spännande planlösning med timmer synligt i väggar och tak och öppet upp i nock. På nedre plan finns ett allrum, ett kök och ett duschrum. En trappa upp är det ett enda rum med räcke runt så att man ser ner till nedervåningen. Här skulle man kunna dela av om man önskar fler sovrum. Huset är tilläggsisolerat invändigt och utvändigt. Övriga byggnader är garage, carport och en gammal telestation som gästhus. Sättra är ett trevligt område bara 45 min från Stockholm. Här finns pool, bastu som drivs av Sättra samfällighet och Sättra Golf & Boule klubb driver idéellt minigolfbana, boulebana, kiosk och olika evenemang under sommaren. Välkomna!

Riala / Riala Sättra
Sättraslingan 5
Final price: 900 000 kr
Enclosed: 50 kvm
Running costs: 14 958 kr/år
Plotarea: 3040 kvm
Rooms: 2 rum
Sold: 2016-09-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Riala / Sättraslingan