Search Menu
Bostaden är såld

Riala - Spersboda / Trehörningsbacken 35

Trivsamt fritidshus med egen brygga

Här på denna rogivande fastighet i vackra Spersboda, alldeles intill sjön Trehörningen finns nu chansen till en egen sommaroas. En grönskande trädgård med huset i högt läge med både utsikt mot sjön och egen brygga däri. Ett välvårdat fritidshus med vardagsrum och kök i öppen lösning, två sovrum och helkaklat, modernt duschrum. Stor altan mot vattnet i österläge och även en altan åt väst, med utsikt över trädgården. Får man nattgäster bor de fint i gäststugan på 25 kvm med egen veranda och separett. På tomten finns ett rejält växthus förutom bärbuskar, ett litet jordgubbsland och egen svampskog. Allt som ett riktigt sommarnöje ska ha. I sjön nappar både gädda, gös och kräftor. Redan nu i juni är det 21 grader i vattnet och varma dagar blir det svårt att stå emot ett dopp! Spersboda ligger endast 30 minuter från Norrtälje och 50 minuter från Stockholm.

Riala / Spersboda
Trehörningsbacken 35
Final price: 2 495 000 kr
Enclosed: 56/25 kvm
Running costs: 10 126 kr/år
Plotarea: 2216 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Riala / Trehörningsbacken