Search Menu
Bostaden är såld

Rimbo / Jaktstigen 18

Rymlig och fin 5:a om 116kvm, parhus med gräsmatta, altan och garage.

Välkommen till denna fina bostadsrätt bestående av parhus i två plan med 5 rok om 116 kvm. Här trivs man såväl inomhus som utomhus. Härlig altan under tak i bästa solläge och gräsmatta med bärbuskar, syrén- och rhododendronbuskar samt liten damm. Till bostadsrätten hör garage samt förråd, framför huset finns plats för två bilar. I hallen välkomnas du av varma färger och en smakfull fondvägg. Här finns plats för klädavhängning och garderober. Köket är ljust och välutrustat med fönster mot bostadsrättens framsida, i anslutning till kök finns den egna tvättstugan. I det rymliga vardagsrummet finns stor yta för trivsel och umgänge samt utgång till altan under tak och gräsmatta. Övervåningen inrymmer fyra möjliga sovrum, hall och badrum mer badkar. Garderober i samtliga sovrum och från ett av rummen finns utgång till balkong mot baksida i bra solläge. Vinden ger möjlighet till ytterligare förvaring. Bostadsrättens baksida gränsar till grönområde med direkt närhet finns till svamp- och bärplockning, skogspromenader och rekreation i flertalet elljusspår. Nära busshållplats för kommunikation mot såväl Uppsala som Stockholm och Norrtälje. Missa inte detta trevliga boende med naturen in på husknuten. Varmt välkomna på visning!

Rimbo
Jaktstigen 18
Final price: 1 450 000 kr
Enclosed: 116 kvm
Community fee: 7 203 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Rimbo / Jaktstigen