Search Menu
Bostaden är såld

Rimbo / Jaktstigen 26

Rymlig och välplanerad 4:a om 99kvm, bostadsrättsvilla med gräsmatta, stor altan och garage.

Välkommen till denna bostadsrättsvilla i populära bostadsrättsföreningen Dimman i Rimbo. 99kvm fördelat på 4 rok i ett plan, stor altan varav halva delen under tak som öppnar upp sig mot grönskande baksida med äppelträd, klättrande humle, flertalet bärbuskar och växthus. Vinden, som kan användas som förråd, är på gång att genom överlåtelseavtal med föreningen kunna tas över av bostadsrättsinnehavaren för eventuell inredning av extra boyta. Du välkomnas av en rymlig hall där man når nyrenoverat badrum med badkar och WC. Tre sovrum av bra storlek varav två med flertalet garderober. Vardagsrummet har stora fönster samt utgång mot den soliga altanen och baksidan. Bra arbetskök och tvättstuga med separat entré. Den rymliga altanen på baksidan har perfekt solläge och är insynsskyddad. Bostadsrättens baksida gränsar till grönområde med direkt närhet till svamp- och bärplockning, skogspromenader och rekreation i flertalet elljusspår. Nära busshållplats för kommunikation mot såväl Uppsala som Stockholm och Norrtälje. Denna bostadsrättsvilla är mycket välplanerad och kan med enkla handlag göras till ett toppenfräscht boende. Missa inte chansen att förvärva denna bostadsrätt. Varmt välkomna på visning!

Rimbo
Jaktstigen 26
Final price: 1 350 000 kr
Enclosed: 99 kvm
Community fee: 6 136 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Rimbo / Jaktstigen