Sök Meny
Såld

Rimbo - Lisinge / Lisingevägen 268

Bo nybyggt i idyllisk miljö i Lisinge

Välkommen till ett arkitektritat hus, med väldisponerade ytor, byggt 2011 i naturskön miljö. Rymlig och barnvänlig tomt om 1980 kvm med skogen som granne. Huset har rikligt ljusinsläpp med de stora fönsterna och inventiösa sällskapsytorna. Genomgående smakfulla materialval. Matsalens öppenheten mot taknock ger luftighet och god kontakt mellan under- och övervåning. Såväl från vardagsrummet som matsalen i husets mitt nås altandäcket genom de skjutbara fönster-/dörrpartierna. Här kan du njuta av sköna utestunder på någon av de två altanerna. Samtliga husets 3 sovrum är samlade på övervåningen. För den golfintresserade ligger klubbhuset till Lisinge Golfklubb mycket nära och så även centrala Rimbo med tillgång till mataffärer, vårdcentral, affärer, skolor etc. Norrtälje nås med enbart ca 30 minuters bilfärd. Detta hus bör upplevas. Välkommen på visning!

Rimbo / Lisinge
Lisingevägen 268
Slutpris: 3 175 000 kr
Boarea: 157 kvm
Driftkostnad: 24 236 kr/år
Tomtarea: 1980 kvm
Rum: 6 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-11-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Rimbo / Lisingevägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.