Search Menu
Visningar
 • Tisdag 4 oktober 18:00-18:30

  Öppen visning

 • Söndag 2 oktober 12:00-12:30

  Öppen visning

Boka visning
Saltsjö-Boo / Västra Orminge
Skarpövägen 7, 1tr
Utgångspris: Kalkyl 1 595 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 37 kvm
Community fee: 1 746 kr/mån
Rooms: 1 rum

Saltsjö-Boo - Västra Orminge / Skarpövägen 7, 1tr

Optimalt planerad etta 37 kvm i mycket gott skick med sovalkov. Öppning mellan kök och vardagsrum gör lägenheten luftig och ljus. Stor balkong i väster med fri utsikt. Ekparkettgolv samt vitmålade väggar. Fräscht stambytt badrum med tvättmaskin. Integrerat ljudsystem i taket i vardagsrummet. Nära till service, shopping, kommunikationer samt grönområden. Från Orminge Centrum går direktbussar till Slussen som tar ca 20 min. Hiss. Föreningen tillåter juridisk person som köpare. Snabbt tillträde möjligt.


Provmöblera
Utsikt från balkongen
Utsikt från balkongen
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall Välkomnande och rymlig hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderobsvägg med spegeldörrar. Dessutom finns ett städskåp. Säkerhetsdörr. Kök Ljust och fräscht kök med matplats för 4 personer. Vita skåpluckor och vitt kakel ovanför bänkskivan. Mycket goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Kyl/frys, spis, fläkt, ugn, micro och en bänkdiskmaskin finns i skåp. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Öppet mot vardagsrum. Persienner finns. Vardagsrum Rymligt vardagsrum med sovalkov och utgång till balkongen. Plats för soffa, säng samt övrig möblering. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Persienner finns. Integrerat ljudsystem i taket i vardagsrummet Balkong Balkong med trätrall och plats för bord och stolar. Fritt västerläge. Badrum Fräscht helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggarna med en grå bård. Utrustat med badkar tvättmaskin, wc, handfat samt spegelskåp ovan med belysning . Stambytt.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  37 kvm
 • Rooms
  1 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1971
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Energiprestanda
  155 kWh/kvm och år
TV- och Internetanslutning
 • Ansluten till kabel-TV via Com Hem med grundutbudet av TV-kanaler. Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen har 75 p-platser och 98 garageplatser som hyrs ut till boende. P-plats kostar 200kr/mån, plats i garaget 300kr/mån och bur 400kr/mån. Besöksparkeringen består av 20 platser och 2 handikapplatser. Dessa betalar man i P-automaten.
Economy
 • Community fee
  1 746 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Försäkring
  125 kr/mån
 • Hushållsström
  250 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  375 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
Föreningen
 • Benämning
  Brf Skarpövägen.
 • Allmänt
  Brf Skarpövägen är en äkta förening som bildades 2012. I föreningen finns det totalt 271 lägenheter. www.skarpovagen.se
 • Gjorda renoveringar
  1997-1998 renoverades åtta hissar Under 2000-talet målades trapphusen. 2000-2009 byttes tvättmaskinerna och en ny torktumlare. 2003 byttes undercentralen. 2003-2005 byttes V/A-stammar i badrum. 2005 renoverades en hiss. 2008 renoverades yttertaken. 2011 renoverades parkeringsgaragets bjälklag med nytt tätskikt och ytskikt. Samma år installerades ny belysning i garaget.
 • Juridisk person kan accepteras
  Ja
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns en separat byggnad (Skarpövägen 23) med 4 tvättstugor som kan bokas alla dagar mellan kl.7-22 , kostnadsfritt. Bokning gör man med hjälp av en APTUS bricka. Cykel- och barnvagnsrum finns. Barnvagnsrum i huset. Föreningen har en trevlig utegård, där det finns grillplatser och lekplats med gungor, sandlåda m.m. Det finns även en samlingslokal.
Området
 • Allmänt: I Nacka Kommun, 1,5 mil öster om Stockholm och nära skärgården, ligger Boo-förorten Orminge. Området byggdes 1967-1971 som en del i miljonprogrammet med fasader som idag är K-märkta. Härifrån kommer bland andra Ulf Lundell och Markoolio. Husen är byggda under slutet på 60-talet och kallas för Sockerbitarna och Tågvagnarna av många. Orminge Centrum och Krokhöjden gränsar till Glasbrukssjön som är en långsträckt sprickdalssjö som sträcker sig i nord-sydlig riktning. Den är en omtyckt badsjö. Orminge är beläget i Boo (Saltsjö-Boo). Boo är landets största tätort som inte är centralort i den egna kommunen. Boo, med sina över 20 000 invånare, uppfyller definitionen på en stad. Närservice: Orminge Centrum invigdes 1971 och genomgick en kraftig ombyggnad 1992-93. Centrumet består av två våningsplan: det övre en ljus galleria med två stora lanterniner och den nedre som ligger i gatuplan i direkt anslutning till parkeringen. Den totala butiksytan är ca 10 000 kvm. Femton butiker fördelade på dagligvaruhandel - Sveriges största Coop Extra-butik på 4 500 kvm, servicebutik samt sällanköpshandel med kläder och skor för hela familjen, butiker för hem & fritid ryms under samma tak. Därutöver finns också ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service: apotek, två banker, bankomater, post, systembolag, restaurang, gatukök, frisörer, kemtvätt och Nacka kommuns näst mest frekventerade bibliotek. Karakteristiskt för Orminge Centrum är att flertalet butiker ägs och drivs av egenföretagare. I närområdet finns även en VI-butik, pizzeria och restaurang, Hemköp samt Pressbyrån. Här finns också en OK/Q8-station, Lidl samt "Sonjas kiosk". I närområdet finns gott om skolor och förskolor, bl.a. Backeboskolan (F-6), Lännersta skola (F-5), Björknässkolan (F-9), Myrsjöskolan (F-9), Boo Gårds skola (F-6), Orminge skola (F-6) Sågtorpsskolan (F-6).
 • Kommunikationer
  Det är mycket enkelt att ta sig till och från Orminge oavsett om man åker kommunalt eller med en egen bil. Väg 222 mot Nacka/Gustavsberg, avfart Orminge. Med buss från Slussen, buss 416-422 tar det ca 25 minuter och med motorvägsbuss 444-446 endast 15 minuter. Orminge Centrum är knutpunkt för kollektivtrafiken i Saltsjö-Boo. (Källa: Orminge Centrums hemsida)

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten