Search Menu
Bostaden är såld

Sigtuna - Sigtuna - Prästängarna / Dikesgatan 7

Trevlig villa på stor hörntomt med gräns mot allmänning.

Välkommen till Dikesgatan 7! Denna trevliga villa är belägen på en av områdets största tomter med bra solläge hela dagen. Tilltalande läge med gångavstånd till Sigtunas stadskärna, skolor och förskolor med mera. Fräscht nyligen installerat kök med nya rostfria maskiner, rikligt tilltaget med förvaringsutrymmen samt fast frukostbord. Tilltalande helrenoverat badrum med kakel och klinkers samt elektrisk golvvärme. Dessutom finns även duschrum och tvättstuga. Rymligt sällskapsutrymme med vardagsrum öppet i vinkel mot matplats. Tre till fyra sovrum. Villan har en flexibel planlösning med självbärande takstolar. Radiatorerna har bytts till moderna. Trevlig uppväxt trädgård med stora gräsmattor, stensatta gångar och altan, två större träd, buskar och planteringar. Altanen i soligt söderläge samt möjlighet till uteplats i öster. Nya trappor till entré och altan. Fristående garagebyggnad med förrådsdel. Mycket barnvänligt område med närhet till busshållplats och gångavstånd till fin lekplats, flera förskolor och skola. I närområdet finns även motionsspår och en av Upplands finaste idrottsanläggningar med flera fotbollsplaner, tennisbanor, tennishall, innebandyhall, multihall, skidbacke med snökanoner och skate-rampar.

Sigtuna / Sigtuna - Prästängarna
Dikesgatan 7
Final price: 4 550 000 kr
Enclosed: 138 kvm
Running costs: 54 621 kr/år
Plotarea: 770 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Dikesgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.