Search Menu
Bostaden är såld

Sigtuna - Sigtuna - Pilsbo / Eskil Isakssons Gata 7

3:a med stor uteplats i söder.

Med lugnt, bra läge ligger denna 3:a om 74 kvm. Bra standard med genomgående ekparkett, hall, sovrum, modernt, ljust kök, matplats i anslutning till vardagsrum. Kaklat duschrum med golvvärme och fönster, dusch och tvättutrymme med tvättho, skåp och tvättmaskin. Rejäl uteplats med bra solläge. Till lägenheten hör ett förråd om ca. 8 m². Parkeringsplats med eluttag finns att hyra. Välskött förening som äger och ansvarar för frånluftsvärmepumpen som sköter ventilationen och uppvärmningen i lägenheten. Vattenburen värme, mekanisk ventilation och 3-glasfönster ger en bra boendemiljö. Postfack i entrén samt tidningsfack vid entrédörren. Bredband och kabel-TV (ComHem) med uttag i varje bostadsrum. Bekvämt gångavstånd till SL-buss och Sigtunas stadskärna med all tänkbar service. Trevliga omgivningar och gångväg ner till Mälaren och Viby By.

Sigtuna / Sigtuna - Pilsbo
Eskil Isakssons Gata 7
Final price: 2 530 000 kr
Enclosed: 74,5 kvm
Community fee: 4 565 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: Entréplan av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Eskil Isakssons Gata