Search Menu
Bostaden är såld

Sigtuna - Sigtuna - Brännbo / Falkvägen 4

Helrenoverad 2:a i Brännbo med vacker vy.

Välkommen till Falkvägen 4! Denna lägenhet, belägen högst upp på tredje våningen, har under de senaste åren genomgått en smakfull renovering med helt nytt kök med vackra materialval som vita köksluckor med metallhandtag och nya maskiner, entré/hall med klinkergolv, helrenoverat sovrum med garderobsvägg och skjutdörrar mm. Ekparkett i vardagsrum, kök och sovrum. Duschrummet helrenoverades med klinker och kakel i samband med stambyte i föreningen. Rymlig balkong i söderläge med vacker vy över äldre villaområde. Till lägenheten hör även källarförråd och matkällare. Välskött Riksbyggenförening som genomgått alla större renoveringar som takbyte, omdränering, fönsterbyte, nya säkerhetsdörrar, byte av VA och el med mera. Busshållplats för SL-buss mellan Sigtuna och Märsta finns i kvarteret och närhet finns till pizzeria, gym, förskola, skola och Sigtunas stadskärna med all tänkbar service.

Sigtuna / Sigtuna - Brännbo
Falkvägen 4
Final price: 1 885 000 kr
Enclosed: 54 kvm
Community fee: 2 840 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Falkvägen