Search Menu
Bostaden är såld

Sigtuna - Sigtuna - Brännbo / Falkvägen 16

3:a i välskött förening.

Rymlig 3:a med boenderum och kök i renoveringsbehov. Hall med gott om förvaringsmöjligheter, två sovrum varav en med stor klädkammare. Kök med plats för matbord och vardagsrum med ljusinsläpp från den inglasade balkongen i sydvästläge. Renoverat ljust badrum från 2012 i mycket tilltalande utförande utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Välskött förening med god ekonomi. Det finns en relaxavdelning med bastu tvärs över gården. Tvättstuga finns i samma huskropp. Till lägenheten hör källarförråd och matkällare. Mycket nära SL-buss, pizzeria samt hotell- och konferensanläggningen Stora Brännbo med populärt gym med olika träningsformer/behandlingar. På bekvämt gångavstånd finns även bibliotek, skolor, kolonilotter, Mälaren och Sigtuna stad med sitt utbud av affärer och service.

Sigtuna / Sigtuna - Brännbo
Falkvägen 16
Final price: 1 805 000 kr
Enclosed: 74 kvm
Community fee: 3 881 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Falkvägen