Fiskare Karlssons väg 3

Fiskare Karlssons väg 3

Slutpris

9 850 000 kr


Sigtuna - Björkbacka— Sigtuna

Fiskare Karlssons väg 3


Slutpris
9 850 000 kr

Sigtuna - Björkbacka— Sigtuna

Bo i nybyggt hus med sjöutsikt i Björkbacka!

Här har ni möjlighet att som första familj flytta in i ett fantastiskt nybyggt hus i barnvänliga Björkbacka! Sjöutsikt, exklusiva materialval och moderna detaljer med det där "lilla extra" - huset har allt man kan begära!

På entréplan finns en ljus och rymlig hall med fönster både över och vid sidan av entrédörren. Designbelysning i tak samt infälld belysning i väggarna gör att hallen känns "lite utöver det vanliga" - samma känsla finns i hela huset. Välkommen!

Hallen har klinkergolv och gott om förvaringsutrymme. Till vänster finns en ljus och fin groventré och tvättstuga med praktisk anslutning till carporten samt ett sovrum med altandörr och fönster i två väderstreck. Rakt fram finns ett helkaklat duschrum av högsta klass och till höger finns hela det ljusa och underbara sociala utrymmet med högt i tak. Här finns ett rymligt Alno-kök med vit inredning och påkostade materialval, extra djupa köksbänkar av exklusiv kalksten samt öppen planlösning mot vardagsrummet med en murad öppen spis. Vardagsrummet har två utgångar till en trädäckad altan med sjövy och nedfällt spabad - vardagslyx! Vid köket finns även ett svartmålat vinförråd/skafferi med glasdörr och ett kontor, med underbart höga fönster, som kan användas som sovrum.

På övre plan finns ett stort allrum med utgång till balkong med härlig vy över området och Garnsviken, ett exklusivt helkaklat badrum, ett teknikutrymme för husets inbyggda högtalarsystem och tre rymliga sovrum. Master bedroom har höga fönster med sjövy, ett härligt takfönster där du kan skåda stjärnorna, en mycket ljus och rymlig walk-in-closet med fönster samt ett härligt påkostat duschrum med dubbla duschar och handfat.

Bra läge på carport, med eluttag och belysning, som har utrymme för två bilar i bredd. Här finns även en isolerad förrådsdel och ett utrymme med tak för ved- eller cykelförvaring.

Promenadavstånd till Sankta Gertruds skola (år F - 6, se www.sigtuna.se/stagertrudsskola) och till Garnsviken, en del av Mälaren, med badbrygga och som erbjuder bra fiske. På vintern plogas isen och Garnsviken är ett omtyckt utflyktsmål för alla skridskoåkare eftersom den ofta fryser innan Sigtunafjärden.

En underbar villa för en familj med höga krav på sitt boende när det gäller hög standard och sociala utrymmen!

Endast personliga visningar - Välkommen!


Boarea
220 kvm
Tomtarea
1 204 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-01-04

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Fiskare Karlssons väg såldes av oss 2017-01-04. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Fiskare Karlssons väg.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Helena Bohman

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.