Gnejsvägen 22

Gnejsvägen 22

Slutpris

3 450 000 kr


Sigtuna - Til— Sigtuna

Gnejsvägen 22


Slutpris
3 450 000 kr

Sigtuna - Til— Sigtuna

Välplanerat friköpt parhus i det lugna området Til i Sigtuna.

Välplanerat friköpt parhus i det lugna området Til i Sigtuna.

Fastigheten, byggd 1993, ligger med ett trevligt läge med altan i västerläge på framsidan och trevlig trädgård med gräns mot liten skogsbacke i öster på en insynsskyddad trädgårdstomt. Stor altan även på baksidan.

Tilltalande planlösning : På entréplanet finns en välkomnande hall med klinkersgolv, ljust kök med matplats och utgång till altanen i väster, ett sovrum, duschrum med tvättdel samt vardagsrum med stora fönster och utgång till altanen i öster.
På övre planet finns tre sovrummen praktiskt samlade runt hallen och badrummet. I det största sovrummet finns en rymlig klädkammare med bra förvaring och litet fönster. Vissa boende i området använder detta utrymme som kontor.

På entrésidan i västerläge finns en uteplats med trätrall samt egen carport med eluttag samt vidbyggt förråd. Framsidan är inhägnad med plank. På baksidan ligger den större uteplatsen med trätrall och räcke. Stensatta gångar mellan fram- och baksida samt vid entré.

Gemensamhetslokal med bastu och köksutrustning finns i området och samägs via samfällighetsförening. Lokalen kan hyras för fester och liknande.

Närhet till hållplats för SL-buss samt till skola och ett flertal förskolor. 2 km till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service och 5 minuters cykelväg till Munkholmens badplats vid Mälaren. Bra strövområden i grannskapet.

Tillträde kan ske december 2016.


Boarea
113 kvm
Driftkostnad
25 312 kr/år
Tomtarea
387 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-05-11

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Gnejsvägen såldes av oss 2016-05-11. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Gnejsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.