Search Menu
Bostaden är såld

Sigtuna - Sigtuna - Sjudargården / Katarina Jagellonikas väg 44

Fräsch villa med toppenläge!

Modern villa med fritt och mycket bra läge gränsande mot allmänning med lekplats och liten pulkabacke. Rymlig uteplats, delvis under balkong, med härlig eftermiddags- och kvällssol. Villan har en stilren arkitektur, genomgående ljusa ytskikt och helkaklade våtutrymmen med golvvärme. Fina tillval med bl a tillbyggd balkong, ombyggt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, golvvärme på hela entréplan och braskamin. Entrédörrar med runda fönster och stora fönsterpartier i flera väderstreck ger bra ljusinsläpp. Isolerat garage med vatten och centraldammsugare samt parkeringsutrymme för två bilar i bredd invid huvud- och groventrén. Frånluftsvärmepump med vattenburen värme och 3-glasfönster ger låga driftskostnader och bra inomhusmiljö. TV/internet via fiber. Populärt område med gångavstånd till Sjudargårdsbadet och Mälarens vatten. Nära även till flera skolor, natur med motionsspår, pulkabacke, stall i Billby och Prästängshallen med inom-/utomhusbanor och skidbacke. Villorna i område byggdes 2003-2005 av JM och det finns tre olika typer. Denna typ kallades Solgläntan och är den största av de tre. Övre plan har tak upp till nock vilket ger en härlig rymd och allrummet på övre plan kan delas av för att erhålla ytterligare ett sovrum. Flera fastighetsägare i området har även byggt om garage och förråd till boendeutrymme. Välkommen på visning!

Sigtuna / Sigtuna - Sjudargården
Katarina Jagellonikas väg 44
Final price: 5 800 000 kr
Enclosed: 155/24 kvm
Running costs: 36 783 kr/år
Plotarea: 591 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Sigtuna / Katarina Jagellonikas Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.