Sök Meny
Såld

Sigtuna - Sigtuna - Tilsjö / Långreven 2

Nyfunkisinspirerat kedjehus med mycket tilltalande interiör.

Nyfunkisinspirerat kedjehus, byggt 2001, som är störst på gatan och med ett trevligt gavelläge och insynsskyddad tomt. Interiört har huset en genomtänkt planlösning och smakfulla tillval. Ljus tilltalande färgsättning på golv och köksluckor. Genomgående hög materialstandard med bl a rostfria köksmaskiner, golvvärme i hela entréplanet, braskamin, hörnbadkar m.m. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Isolerat garage med fjärröppnad port, hobby- och förrådsdel. Parkeringsplats för upp till 4 bilar finnes. Asfalterad uppfart och stensatt gång/parkering vid sidan av villan. Lättskött trädgård med vackra planteringar, bärbuskar, plommon-, äppel- och körsbärsträd, stensättningar och gräsmatta. Stor altan med utomhus-SPA dit solen når större delen av dagen. I och med gavelläget finns trädgård på tre sidor av huset och gångstig ut till Märstavägen. Barnvänligt område med trevliga promenadstråk, dagis, skola, täta busskommunikationer (SL samt Arlanda), pizzeria samt Sigtuna Stad med butiker och restauranger bara 3 km bort via den vackra strandpromenaden.

Sigtuna / Sigtuna - Tilsjö
Långreven 2
Slutpris: 4 100 000 kr
Boarea: 134 kvm
Driftkostnad: 39 022 kr/år
Tomtarea: 431 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-10-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Långreven
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.