Lilla Brännbovägen 19

Lilla Brännbovägen 19

Slutpris

4 710 000 kr


Sigtuna - Brännbo— Sigtuna

Lilla Brännbovägen 19


Slutpris
4 710 000 kr

Sigtuna - Brännbo— Sigtuna

Helrenoverad och charmig friliggande villa från 1957 på uppvuxen och insynsskyddad tomt i det populära villaområdet Brännbo i centrala Sigtuna. Mycket bra läge i området på en lugn gata utan genomfartstrafik. Med totalt 174 m² är huset perfekt för såväl barnfamiljen som paret utan barn. Huset är genomgående mycket fräscht och har en smakfull och ljus inredning. Vitmålade väggar och fina golv i samtliga rum. Det har utförts omfattande inre och yttre renoveringar och förbättringar under de senaste åren; yttertak, omdränering, nya golv, renoverade fönster och trädgården. I stort sett all el är utbytt.

Ljus och praktisk hall med garderober, klinker och golvvärme. Vackert och välplanerat ekkök med rostfria vitvaror och vacker mosaik ovanför bänken. Ljust vardagsrum med en vackert murad öppen spis med insats samt utgång till balkong under tak i soligt sydvästläge och tomten. Två högklassiga dusch-/badrum med kakel och klinker med golvvärme. Badrummet har bubbelbadkar och utrymme för relax. Tre sovrum på entréplan samt ytterligare ett sov-/allrum i den trivsamma och fräscha källaren. I källaren finns även ett arbetsutrymme, ett rymligt tvättrum med klinker och golvvärme, toalett, förråd samt garage med el vikport. Det finns även förvaringsutrymme på vinden som du enkelt når från ett av sovrummen.

Vattenburen uppvärmning och låga driftskostnader med luft-/vattenvärmepump, luftvärmepump och öppen spis med insats.

Mycket välplanerad och insynsskyddad trädgård med bl a äpple- och plommonträd, olika bärbuskar, smultron, jordgubbar, syrén, rosenbuskar, jasmin och fläder. Vackra rabatter med blomsterprakt hela säsongen.

Suveränt läge i centrala Sigtuna med gångavstånd till dagis, skolor, lekplats, bibliotek och stadskärnan. Familjevänligt och lugnt område. Fina strövområden i närheten. Hållplats för SL-buss i grannkvarteret.

Ett hus och område att trivas i!


Boarea/biarea
87/87 kvm
Driftkostnad
29 823 kr/år
Tomtarea
748 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-09-29

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Lilla Brännbovägen såldes av oss 2016-09-29. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Lilla Brännbovägen.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Helena Bohman

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.