Manfred Björkquists Allé 9 A

Manfred Björkquists Allé 9 A

Slutpris

3 150 000 kr


Sigtuna

Manfred Björkquists Allé 9 A


Slutpris
3 150 000 kr

Sigtuna

Ljus och tilltalande tvåa med två balkonger i 55+-förening invid Mälaren.

Välkommen till Manfred Björkquists allé 9 A och Bostadsrättsföreningen Hälleberget!

Denna ljusa och välplanerade tvårumslägenhet med två balkonger, varav den ena inglasad, ligger med en mycket tilltalande vy mot Mälaren i söder och över Humanistiska Läroverkets vackra byggnader i nordväst.

Föreningen är en 55+-förening (minimiålder 55 år) och består av 4 flerbostadsbyggnader i vacker stil byggda år 2004. Till föreningen hör även en gemensam byggnad, Pojkarnas Hus, som innehåller matsal, gemensamhetsutrymmen och bastu.
Vidare finns gästlägenhet att hyra i föreningen. Självklart finns hiss i samtliga boningshus. I området finns även gemensam uteplats och vackra planteringar.

Lägenheten har en ljus och tilltalande interiör med hög materialstandard: Genomgående ekparkett i boendeutrymmen, klinkers med golvvärme i våtutrymmet samt vid entré. Två balkonger finns i bra solläge med vacker Mälarvy. Balkongerna och fönster har eldrivna markiser.

Planlösning:
Välkomnande hall med klinkers i entrén och ekparkett i övrig del.
Duschrum med kakel/klinkers, tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, dusch med skjutdörrar i glas, handdusch, handdukstork och vacker inredning, klädkammare med el- och datacentral, sovrum med garderober och utgång till den inglasade balkongen, kök med fullutrustning som inbyggnadsugn, micro, diskmaskin, spishäll, fläkt, kyl och frys. Stilrena vita skåpluckor. Timers för ugn och spis. Öppen planlösning mot vardagsrummet som har utgång till den öppna balkongen.

Närförråd i trapphuset på samma plan som lägenheten och stort vindsförråd, (drygt 10 kvadratmeter och med fönster med sjövy!) som kan nås via hissen.

Gångavstånd till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service via den fina och utökade strandpromenaden alldeles nedanför huset.


Boarea
67 kvm
Avgift
4 707 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-10-17

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på manfred björkquists allé såldes av oss 2016-10-17. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på manfred björkquists allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.