Search Menu
Bostaden är såld

Sigtuna - Sigtuna - Pilsbo / Rosendalsvägen 24

Nybyggt radhus med prisvinnande design

Mycket fint och nybyggt hus i barnvänliga Pilsbo! Entréplanet består av hall, duschrum, teknikrum samt det stora sällskapsrummet med kök och vardagsrum. Golven består av klinkers samt parkett i ask. Uppvärmningen på entréplanet är golvvärme. Mot den nya trädäckade altanen sitter stora skjutdörrar i glas samt fönster från golv till tak. På det övre planet finns tre rymliga sovrum, ett allrum samt ett badrum med extra allt! I badrummet finns både duschhörna och ett stort badkar, kommod med en spegel ovanför. Tvättavdelning med extra stora maskiner. Det finns även en bastu här! På båda planen är takhöjden 2,60 meter vilket ger en extra rymd. I huset är många tillval gjorda som tex bastu, spotlights i flera tak, fina kommoder, takdusch, integrerad kyl och frys, skjutdörrsgarderob i hallen mm. Det finns ett inbyggt garage som kan byggas om till ett till sovrum om det skulle behövas. På baksidan har man en nylagd trädäckad altan, gräsmatta, odlingslådor samt ett rymligt förråd. I september 2014 utsågs dessa radhus, 11 till antalet, till vinnare av Sigtunas stadsbyggnadspris. Motiveringen löd: ”Med ett modernt formspråk blir radhuslängan ett nytt, spännande inslag i stadsbilden. Med omsorg om både helhet och detaljer har byggherren tagit vara på arkitektens vision om att skapa lätta trähus som närmast svävar framför det skogbeklädda berget.” Arkitekt är Svendborg Architects. Till Sigtuna Stad med all möjlig service är det gångavstånd. Där finns restauranger, butiker, caféer, mataffär, vårdcentral, tandläkare mm. Skola och förskola finns i området.

Sigtuna / Sigtuna - Pilsbo
Rosendalsvägen 24
Final price: 5 800 000 kr
Enclosed: 154/17 kvm
Plotarea: 344 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Rosendalsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.