Skråmsta 522

Skråmsta 522

Slutpris

4 780 000 kr


Sigtuna

Skråmsta 522


Slutpris
4 780 000 kr

Sigtuna

Lantlig idyll med Bullerbykänsla!

Välkommen till Skråmsta 522!

Villan, som ligger c:a 8 kilometer norr om Sigtuna Stad, har ett underbart läge på liten "bullerbygata", med tre hus och vacker vy över öppna landskap. Huset uppfördes år 2000 och kompletterats under senare år med ett högklassigt dubbelgarage med två stora förråd, varav det ena nyttjas som vinkällare, varmbonad gäststuga, tillbyggd veranda. Interiört har villan kontinuerligt renoverats med bland annat nya innertak, golv och mycket annat som gör att huset nu blivit ett mycket hemtrevligt och tilltalande hus.

Entréplanet består av en generös hall innanför verandan, sällskapsrum med braskamin och utgång till den stora altanen, vackert kök med högklassiga maskiner och rymligt matrum, fräscht badrum och klädvårdsrum. Det övre planet har ett större allrum med utgång till balkong, 4 generösa sovrum och badrum.

På tomten finns det rejäla dubbelgaraget med loft och två varmbonade förråd. Garagebyggnaden har 3-glasfönster, är välisolerat och har framdragen ledning för vatten. Vidare finns en gäststuga och ett varmisolerat hönshus med belysning och värmelampa!

Trädgården har förädlas under nuvarande ägarens tid och är mycket tilltalande. Bra solläge hela dagen!

Närhet till flera hästgårdar, ridhus och stall samt Vassunda Golfbana. Skolbuss till skolorna i Sigtuna.

Närmaste tätorter är Sigtuna och Knivsta, båda med ett stort utbud av service. I Knivsta finns järnvägsstation med förbindelser till Uppsala och Stockholm.


Boarea
157 kvm
Driftkostnad
36 036 kr/år
Tomtarea
1 800 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-05-19

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Skråmsta såldes av oss 2016-05-19. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Skråmsta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.