Stora Brännbovägen  44

Stora Brännbovägen 44

Slutpris

3 595 000 kr


Sigtuna - Brännbo— Sigtuna

Stora Brännbovägen 44


Slutpris
3 595 000 kr

Sigtuna - Brännbo— Sigtuna

Trevligt gediget radhus i engelsk stil!

Välkommen till Stora Brännbovägen 44!

Trevlig och efterfrågad radhusmodell i engelsk stil i Brännbo, Sigtuna.

Radhuset har en tilltalande planlösning och ett mycket bra läge med mindre trädgård både på fram- och baksidan. Trädgården har stensatt uteplats utanför balkongen med trappa, stensatt gång på framsidan, flera fruktträd och en mångfald av prydnadsväxter. Balkong även på övre planet.
Gräns mot allmänning (gräsyta) på baksidan.

Interiört kommer man på entréplanet in i en generös hall, tilltalande ombyggt kök med vita köksluckor, matrum med utgång till trädgården, vardagsrum med öppen spis samt gästtoalett.
På övre planet finns en övre hall, 3 sovrum, varav det största med utgång till balkong i sydost, badrum samt klädkammare.
Källarplanet består av nedre hall, rymligt allrum med fint ljusinsläpp, tvättstuga med duschkabin, stort förråd med garderober samt förråd med mat- och vinkällardel.

Kontinuerlig renovering har skett, bland annat köksbyte, renovering av tvättstuga, badrum och gästtoalett samt byte till ekparkett i flera rum. Omdränering av källarväggarna har genomförts 2007.

Närhet till SL-buss samt gångavstånd både till förskola och skola samt till stadskärnan med all övrig tänkbar service.

Radhuset ingår som en av femton fastigheter av samma typ. Samfällt ägd värmeanläggning med fjärrvärme samt garagelängor varav ett garage tillhör denna fastighet. Gemensam byggnad med förvaringsmöjligheter för cyklar, vinterdäck med mera.


Boarea/biarea
108/57 kvm
Driftkostnad
44 324 kr/år
Tomtarea
206 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-11-14

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på Stora Brännbovägen såldes av oss 2016-11-14. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Stora Brännbovägen.

Boka värdering

Helena Bohman

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.