Search Menu
Bostaden är såld

Sigtuna - Sigtuna - Hällsbo / Stubbgatan 4

Välskött fastighet i populära Hällsbo i Sigtuna!

Välkommen till Stubbgatan 4! Ljust och trivsamt kedjehus på uppväxt trädgårdstomt i Hällsboområdet. Huset har kontinuerligt underhållits där kök, duschrum och gästtoalett tidigare renoverats, samtliga fönster bytts ut till nya isolerfönster, taket omlagts i sin helhet med ny papp, läkt och betongtegel, luftvärmepump installerats med mera. På entréplanet finns hall med trappa till övre planet, kök med matplats, tvättstuga med utgång till främre trädgård, sovrum och stort vardagsrum med vacker Cronspisen kakelugn och utgång till den trevliga altanen med plasttak i västerläge. På övre planet finns övre hall, allrum/sovrum (som kan återställas till 2 sovrum), duschrum samt ytterligare ett sovrum. Invid den välskötta trädgården finns även ett varmbonat garage med förrådsdel och en varmbonad gäststuga. Området är mycket barnvänligt och närhet till flera förskolor inom gångavstånd. Hållplats för SL-buss mellan Sigtuna och Märsta samt Upplandstrafikens buss mot Uppsala och Knivsta. Även motions- och skidspår finns inom bekvämt avstånd. I närliggande Prästängarna finns även en av Upplands finaste idrottsanläggningar med det mesta: Fotboll, innebandy, kampsport, tennis, skateboardramper, skidbacke med snäökanoner mm.

Sigtuna / Sigtuna - Hällsbo
Stubbgatan 4
Final price: 4 300 000 kr
Enclosed: 116 kvm
Running costs: 32 033 kr/år
Plotarea: 418 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Sigtuna / Stubbgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.